Budapest Music Center – a színfalak mögött

A kaviartot az alapító Gőz László vezeti végig a rendkívüli épületen, amely építészeti koncepciójában is egyedülálló. A stúdiótól a színpadig olyan helyeket is megmutat, amelyeket a nézők nem láthatnak. Lesz konyhatúra, kóstoló és az érdeklődőknek fakultatív Harcsa Veronika koncert a Liszt Ferenc Kamarazenekarral.

Archívum Építészet Gasztronómia Pesti turista

2014-03-09 17h

Budapest, Mátyás u. 8

A nagyobb térképért kattintson a linkre

Gőz Lászlótól első kézből tudhatjuk meg hogyan jön létre és  működik elsősorban magánpénzből egy ilyen nagyszabású művészeti intézmény. 2013-ban ő kapta  a Moholy-Nagy  díjat és ahogy a méltatásban is olvasható„ az irányításával működő BMC szakmai, működési és építészeti koncepciójában Magyarországon egyedülálló intézményként a művészet, a kreatív energia általános érvényűségét testesíti meg a világból is jól látható módon. Gőz László olyan alkotói személyiség, aki túlmutat az egyéni műveken, olyan közössé gi teret teremtett, amely művészeti ágakon átívelően hozzájárul a magyar kultúra emelkedéséhez. A BMC nemcsak a zenéről szól, hanem sokkal inkább arról a szemléletről, amelyet alapítója képvisel. (…)csak alkotás, feladat és szellemi küldetés van, ahol nincsenek határok, csak átjárhatóság, gondolkodás és integráció.”

Jelentkezés a programra: viktoria.lugosi@kaviart.eu

A program ára: 3000 Ft,  kaviart tagoknak: 2000 Ft     Ebben természetesen nincs benne a koncertjegy, ezt kérlek külön vegyétek meg, ha szeretnétek jönni: http://www.jegy.hu/program/liszt-ferenc-kamarazenekar-es-harcsa-veronika-stravinsky-gershwin-dvorak-48507?srch=aGFyY3NhfDF8MnwwfDB8MQ==