Kaviart színház: Az örökség

Író, rendező: Schwechtje Mihály
Ha lélegzetvisszafojtva nézünk egy darabot, ha a történet mellbevágó, a szöveg életszerű, a színészek minden pillanata hiteles, akkor ezt nektek is látni kell! Ezért a teljes előadást megvettük a kaviartnak. Schwechtje Mihály előadása, ahogy ő mondja” az egymás iránti felelősségről, a közönyről és a társadalmilag kitaszított csoportok elhagyottságáról szól egy Magyarországra anyja halála miatt hazatérő fiatal orvos történetén keresztül.”

Archívum Színház

2020-01-14 . 19h

Jurányi ház

A nagyobb térképért kattintson a linkre

A kritikusok sem véletlenül lelkesednek. Az index szerint:

„Nagyon kevesen tudnak úgy írni, mint Schwechtje Mihály. Gyanús volt ez már a Remélem legközelebb sikerül meghalnod című, remek film miatt is, de most, hogy Schwechtje hosszú idő után újra színházban dolgozott, még feltűnőbb, mennyire jó minden mondata: pont olyanok, mint ahogyan az emberek tényleg beszélnek, nincs bennük egy szikra hamisság se, sem egyetlen olyan sor, amit csak papíron lehet elképzelni, élő emberek szájából kigördülve nem. Az ő színháza otthonos, ezért az elsőtől az utolsó mondatig visz magával.

Azokat, akik anno eljöttek a Szociopolyra, biztosan a székhez szögezi a darab, akik pedig nem voltak ott, és bíznak a tehetséges rendezőkben és előadókban, és a kaviart néhány tagjának ítéletében, azoknak itt a helye.

Szereplők: Mentes Júlia, Molnár Gusztáv, Polgár Csaba, Kadét Bertalan, Szeles Katalin / Dömötör Abigél

A jegy ára: 4000 Ft