Átváltozások – Kaviart a Katonában

Hogyan változtatható meg az emberi test és egy irodalmi szöveg. Hogyan és mitől változunk mi magunk.
Vendégeink Prof dr. Gulyás Gusztáv plasztikai sebész , Bán Zsófia író, Ónodi Eszter színész

Archívum Egyéb Irodalom Színház Tudomány

2015-02-23 19h

Katona József Színház

A nagyobb térképért kattintson a linkre

Technika, trükkök és kreativitás, morál – sok közös van a vendégeinkben még ha szakmájuk hihetetlenül távol is áll egymástól.

Aki nem ásta bele magát mélyen a plasztikai sebészetbe el sem tudja képzelni mi mindent lehet ma már csinálni. Hogy nem csak a filmekben, a valóságban is tökéletesen felépíthető egy új arc. De hogy ez milyen lelki traumát okoz a személyiségnek, azt csak a szakember tudja. A műtéti technika fejlődése számtalan etikai kérdést vet fel. Nem véletlen, hogy a jó plasztikai sebész hihetetlenül árnyaltan gondolkodó ember. Akárcsak az író- műfordító. Az ő asztalánál is jelentősége van minden apróságnak. És ha életek nem is múlnak rajta, de hogy egy szöveg életre kel-e vagy sem, az rajta áll. És ha az író más földrészen született és nőtt föl, továbbá vállaltan képvisel egy kisebbséget akkor az átváltozásokról van mit mondania.

Jegyek ( 2500 Ft) a szokásos címen rendelhetőek: viktoria.lugosi@kaviart.eu vagy a Katona József Színházban illetve online: http://katonajozsefszinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=39795&event_id=279603&Venue_Id=5&NetAudit_Id=4532