Szegény anyám, ha látnám- avagy coming out szemtől szemben

A kaviart színpadán egy vak fiú, Juhász Tamás (történész) és egy eltökélt nő, az anya, Sándor Erzsi (újságíró), akikkel Lugosi Viktória beszélget.

Coming out ez is, hiszen kiállni az emberek elé azzal, hogy szerencsétlenek vagyunk nem könnyű, de hogy rengeteg erővel és még több humorral leküzdhetőek a nehézségek, az olyan, amit nem csak hallani, de látni is kell. Már aki képes rá.

Archívum Egyéb

2013-12-08 19h

Spinoza Színház, Dob u 15.

A nagyobb térképért kattintson a linkre

„Nem tudom, hogyan kell sérült gyereket nevelni. A tapasztalatok levonására nekem mindössze egy vak fiú adatott. Nem tudtam, jó-e az út, amin járok, azt sem, hová tart, vezet-e egyáltalán valahová. Csak azt tudtam, hogy a cső végén egy szabad, bátor, önálló srácnak kell majd kijönnie, és azt akartam, hogy ebbe senki se rokkanjon bele. Annak, hogy megírtam ezt a könyvet biztosan van valami értelme. Talán csak annyi, hogy valaki belekapaszkodik az egyik mondatába, esetleg néhány percre megnyugszik, netán megérti, hogy mások is félnek, és senki sincs biztonságban. Szerintem nincsenek „jó” megoldások, csak ösztönös próbálkozások, hogy ne csak kibírjuk, de jól is érezzük magunkat a bőrünkben. Ennél sokkal bonyolultabb programban nem tudok hinni. Mindenesetre szabadon kísérletezhetünk, hiszen csak az életünkről van szó.” Sándor Erzsi

Jegyek: 2000 Ft

kaviart tagoknak 1500 Ft

Jelentkezés: viktoria.lugosi@kaviart.eu

 

 

 

 

dr. Lugosi Viktória